Un breu inici

No és la primera volta (per a bé o per a mal) que comence un perfil en alguna pàgina web per buscar la meua zona de confort en internet (un clar exemple d’açò és el meu Twitter). Amb el pas del temps he anat plenant aquests perfils amb els meus (molt humils) coneixements de cultura, de qualsevol tipus.

Aquest era l’objectiu del meu canal de YouTube: Egoisme Soluble (l’original Egoisme Soluble), un projecte que em va divertir, em va fer col·laborar amb alguns companys i em va il·lusionar durant prou de temps. En eixe canal vaig estar molt motivat, sobretot al principi. Per una volta feia el que volia, literalment. Pujava el contingut que volia, parlant com volia i administrant-me com volia.  I va ser una bona temporada, sí, però per poc de temps (per desgràcia). Simplement, em vaig avorrir i a causa d’un problema: parlava de moltes coses i de totes mal.

Açò era perquè parlava de llibres, música, sèries, cinema, videojocs i anime, a més de pujar un capítol semanal d’un projecte nonat d’un llibre que estava escrivint en aquell moment. De tots els temes que parlava en aquell moment sols era expert en… cap. Llibres, pot ser, ja que és l’activitat a la que més temps he dedicat en la meua infància. Però jo quasi mai veia sèries, i en aquell moment entenia el mínim de cine (sols hi ha que vore la “review” que vaig pujar d’Avatar, la de James Cameron; pel·li que hui en dia considere… “acceptable”). Sense tindre ni idea d’aquells temes, parlava d’ells; i sols per buscar la varietat.

Allò va ser un error.

La qüestió és que no voldria repetir-ho. Així que vaig a parlar, en aquest blog, de coses que entenga (cosa que sembla òbvia, excepte si eres un dèspota de 15 anys). Parlaré de cine (afició a la que més temps dedique ara i que més m’atrau, ja que és el que voldria estudiar en un futur), anime (que mire bastant i seguisc gaudint) i poc més. Pot ser parle d’altre tema, però no espereu moltes sorpreses. També pujaré crítiques quan les haja escrit… i això serà quan tinga ganes i temps. Així que no espereu un horari fixe.

Amb poc més que dir, passeu-se prompte pel blog per llegir futurs anàlisis. Fins prompte.

CXuCMkGWkAE3_AG

Carlos

Published
Categorized as Reflexions

Per egoismesoluble

Soc Carlos Cuesta i Martínez, un xic de 21 anys que està cursant el Grau en Periodisme a l’UJI i Comunicació Audiovisual en un futur. El meu temps lliure el dedique a vore cinema i sèries d’animació japonesa (anime) des d’un punt de vista crític (de forma quasi inevitable), motiu pel qual acabe soltant les meues opinions en algún lloc com aquest blog o el meu canal de Youtube.

4 comments

 1. Hola! He fet una ullada al teu bloc, i sense aprofundir (ho faré més al futur, ho promet), té molt bona pinta. M’agrada molt l’orientació que li dónes. Té un toc molt personal, i crec que això és interessant. Jo porte el bloc/web de Xe Quin Pasme i, tal i com dius, se’m passa pel cap re-orientar-ho tot al món dels survival horror i els videojocs de terror en general. Allà he parlat també de cinema, i també un poc de les nostres rondalles locals valencianes. A vegades se’m passa pel cap si deuria només reorientar el blog només als survival horror, que de fet, és el tema principal. Però clar, com són subtemes, que no els principals, doncs no li done massa importància. Però clar, de la resta de temes, tampoc em senc tan qualificat. En fi, me ratllat un poc Xb. Vaig a fer-li una ullada al teu bloc. Enhorabona i endavant ; ).

  Liked by 2 people

  1. Moltíssimes gràcies! Sincerament, moltes gràcies per les teues paraules. No podria estar més agraït.
   I respecte al teu blog, el conec des de fa temps. He llegit un parell d’entrades i he de dir que, malgrat que el tema principal siguen els videojocs survival horror, està molt bé la varietat de temes com pel·lícules i rondalles ja que fa el bloc més accessible i atractiu. És un dels primers blocs en valencià i té un format molt bo, així que màxim respecte. Gràcies novament.

   Liked by 1 person

   1. Moltes gràcies, tio :)! Doncs sí al final, encara que no el porte al dia al 100×100, doncs vaig fent. I sí, potser si en el futur arreplegue a altra gent, doncs igual el bloc es farà millor. Gràcies per la teua opinió. Valore molt la opinió dels valents que s’animen i fan les coses en valencià. Pense que internet és una gran eina per a la difusió de totes les cultures, i per això mateix hem d’usar-les amb normalitat :). Estem en contacte.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: