Primer director: Tarantino

Tots tenim defectes i manies, i si haguera de destacar alguna meua sense cap dubte seria que sóc extremadament perfeccionista. Necessite ordenar tot, i ací no va a ser menys (a causa d’aquesta necessitat em vaig fartar del canal, però bé).

El meu objectiu és analitzar les pel·lícules per directors, per ordre cronològic. Així podrem analitzar la seua evolució com autor: si aconsegueix el seu estil, quan crea la seua “opera prima” o “blockbuster”, si explota sempre les seues oportunitats i experimenta buscant coses noves o si recau en un estil que funciona (i ven)…

Així que el primer nominat és Quentin Tarantino. He vist totes les seues pel·lis i em considere “fan” seu, ja que adore el seu estil (així i tot seré prou crític). Començarem per Reservoir Dogs (la primera) fins a The Hateful Eight (la última, fins ara). Un director amb un bon estil i que pot ser divertit d’analitzar, sense cap dubte.

A la faena!

Per egoismesoluble

Soc Carlos Cuesta i Martínez, un xic de 21 anys que està cursant el Grau en Periodisme a l’UJI i Comunicació Audiovisual en un futur. El meu temps lliure el dedique a vore cinema i sèries d’animació japonesa (anime) des d’un punt de vista crític (de forma quasi inevitable), motiu pel qual acabe soltant les meues opinions en algún lloc com aquest blog o el meu canal de Youtube.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: