Tercer director: Ingmar Bergman

Aquest any es celebra el cent aniversari del naixement d’Ingmar Bergman, director de grans pel·lícules com El séptimo sello (1957) o Fresas salvajes (1957). Molta gent el considera, junt amb el bo d’Stanley Kubrick, un dels millors directors de la història.

Si vos sóc totalment sincer, el meu pla no passava per parlar d’aquest autor a Egoisme Soluble (porte gestant des de fa diferents mesos alguns projectes que tinc ganes que vegen ja la llum), però aquest any és especial (com puc negar-me a parlar d’un gran director quan aquest haguera alcançat les tres xifres d’hiverns?) i, en cel·lebració de l’aniversari de Bergman, el Paranimf de la Universitat Jaume I projectarà algunes de les seues millors obres els caps de setmana d’aquesta tardor.

Si esteu interessats, vos deixe per ací l’horari de les projeccions i ens vorem allí, descobrint un dels millors autors del cinema, o per ací pel blog.

Una abraçada.

  • El séptimo sello (1957):  22 i 23 de setembre.
  • Fresas salvajes (1957): 6 i 7 d’octubre.
  • El manantial de la doncella (1960): 20 i 21 d’octubre.
  • El silencio (1963): 3 i 4 de novembre.
  • Persona (1966): 17 i 18 de novembre.
  • Gritos y susurros (1972): 1 i 2 de novembre.
  • Sonata de otoño (1978): 15 i 16 de desembre.

Totes les sessions són a les 19:30

Per egoismesoluble

Soc Carlos Cuesta i Martínez, un xic de 21 anys que està cursant el Grau en Periodisme a l’UJI i Comunicació Audiovisual en un futur. El meu temps lliure el dedique a vore cinema i sèries d’animació japonesa (anime) des d’un punt de vista crític (de forma quasi inevitable), motiu pel qual acabe soltant les meues opinions en algún lloc com aquest blog o el meu canal de Youtube.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: