Directors egoistes, #03: David Lynch

A la tercera edició de directors egoistes parlem de David Lynch, un dels autors més interessants, misteriosos i complexos de la historia del cinema. Encara no havíem parlat de Lynch a ‘Egoisme Soluble’ i actualment és un dels directors que més m’agraden o dels que més vull parlar de la seua obra, així que no vos podeu imaginar les ganes que tenia de portar-lo al blog.

Com sempre, el criteri utilitzat per ordenar les pel·lícules ha sigut la meua opinió sobre aquestes. Caldria esmentar una última cosa abans de començar amb el rànquing: no hi ha cap obra referida a Twin Peaks (ni la sèrie dels 90, ni la tercera temporada del 2017, ni Twin Peaks: Fuego camina conmigo) perquè encara no he vist res relacionat amb la saga. En aquest cas parlarem de la seua filmografia més pura i dura. Disfruteu!

9 – Dune (1984)

8 – Corazón salvaje (1990)

7 – Una historia verdadera (1999)

6 – Cabeza borradora (1977)

5 – Inland Empire (2006)

4 – Carretera perdida (1997)

3 – Terciopelo azul (1986)

2 – Mulholland Drive (2001)

1 – El hombre elefante (1980)

5 pensaments sobre “Directors egoistes, #03: David Lynch

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s