Directors egoistes, #05: Carlos Vermut

Després de quatre directors estatunidencs a Directors egoistes ―Stanley Kubrick, Quentin Tarantino, David Lynch i Damien Chazelle―, en aquesta edició ens enfrontem al primer director de l’Estat espanyol: Carlos Vermut. El madrileny troba les seues primeres passes artístiques al món del còmic amb obres com Plutón B.R.B. Nero, motiu pel qual els superherois i els poders inverossímils estan presents a algunes de les seues pel·lícules com Diamond Flash o Magical Girl.

Hereu d’Álex de la Iglesia i membre de la tendència més alternativa de l’audiovisual espanyol ―té una ferma relació amb Miguel Noguera o Venga Monjas, per exemple―, el cinema de Carlos Vermut suposa una de les propostes recents del cinema estatal més interessants i destacables.

3 – Diamond Flash (2011)

2 – Quién te cantará (2018)

1 – Magical Girl (2014)

2 comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: